MASSAGE als contact- en ontmoetingsmoment

Aanraken en aangeraakt worden is een basisbehoefte. Masseren is een manier om die basisbehoefte te vervullen, niet alleen voor jezelf maar ook met anderen. Een liefdevol contact biedt immers veiligheid, geborgenheid, ontspanning en stimuleert o.a. zelfvertrouwen, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Vanuit de holistische visie weten we dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Bij een goede balans voelen we ons evenwichtig en vrij maw we voelen ons goed in ons vel.

Tijdens deze massagemomenten wordt er gemasseerd met openheid en volle aandacht voor wat het lichaam nodig heeft door ons ervoor open te stellen. Er is geen vast schema, eerder een aanvoelen van de persoon die masseert in wisselwerking met de gemasseerde.

Ontmoeten door massages verhoogt je energie, je kunt loslaten... Dit helpt om sterker en meer ontspannen in je leven te staan  Je kan functioneren en de connectie met anderen wordt dieper.

Iedereen is welkom. de aanwezigheid in de contacten bepaalt de kwaliteit van de massage en is belangrijker dan het hebben van ervaring in masseren.

Wie nog geen massage-ervaring heeft of wil leren en groeien in zijn technieken kan de basishandgrepen aanleren in de massageworkshops.

Je kan je verder blijven vervolmaken en/of genieten door naar de maandelijkse massagecontactavond te komen voor zowel het geven en krijgen van massages.

PRAKTISCH

Massageworkshop: 

Kostprijs  : 120 € syllabus inbegrepen

Data :     Avondworkshop: di 20 oktober, 27 oktober, 17 november en 24 november 2020
van 19u30 – 22u
of
               Weekendworkshop: zaterdagnamiddagen 3 oktober, 10 oktober en 24 oktober 2020
                                                  van 13u45 - 17u

Massagecontactavonden: Enkel na het volgen van de workshop:

op dinsdagavond 8 september, 13 oktober, 10 november en 8 december 2020
van 19u30 - 22u15
20€ per avond

Als je wil deelnemen zonder het volgen van de workshop en je massage ervaring hebt neem dan contact met Guido Paeps  guidopaeps64@gmail.com 0032/494170306

facilitator : 

Guido Paeps, osteopaat DO, kinesitherapeut, gespecialiseerd in bindweefselmassage, lymfedrainage, osteopathie, fascia-craniosacraal- en bekkenbodemtherapie.


MASSAGE  als contact- en ontmoetingsmoment
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
MASSAGE  als contact- en ontmoetingsmoment

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x