Detox Mayrvastenkuur 2023

Vasten doet ons dikwijls een beetje verkrampen binnenin. Vroeger moesten we vasten voor spirituele doeleinden en iedereen probeerde zich er zo snel mogelijk van af te maken. Terecht, want vasten onder dwang is een straf, een foltering. Het vasten, om je  levenskwaliteit te verbeteren, kan pure vreugde en herstel zijn. Je geniet daarna dubbel zo veel van je scherpere zintuigen en intenser lichaamsgevoel.

Wij hebben een methode ontwikkeld op basis van de inzichten van Dr. FX. Mayr waardoor het vasten heel toegankelijk wordt, zelfs aangenaam is. We zijn afgestapt van het oorspronkelijke melk/broodjes dieet naar een anti-ontstekingsdieet waarbij je het voordeel van vasten krijgt zonder helemaal te vasten. Je krijgt dus naast een ontbijt ook een warme middagmaaltijd. Daarnaast bieden we je een aantal tools aan om een emotionele reset  te bekomen zonder therapeutische gesprekken.

vasten om je houding en buikvorm te verbeteren

Het belangrijkste in ons leven is dat we gelukkig zijn en datgene kunnen doen waarvoor we hier op de wereld zijn. Opvoeding en andere levensomstandigheden kunnen ons uit ons evenwicht brengen. Hoe meer we uit balans zijn, hoe groter de kans dat ziekte of lijden op dat moment ons leven gaat bepalen. Ons zelfgenezend vermogen is niet sterk genoeg meer om te herstellen. 

Vasten doe je voor je lichaam...

Tijdens onze DETOX MAYR KUUR staat jouw lichaam en jouw zelfgenezend vermogen centraal. Samen proberen we alles op te ruimen wat voor jou overbodig is en nutteloos.

Tijdens deze Mayrkuur eten we strikt ontstekingswerend

Je krijgt dagelijks een buikmassage die jouw lichaam vrij maakt van blokkades waardoor heling en herstel mogelijk zijn. Verder leer je af te stappen van je vaste denkpatronen en om te schakelen naar je groei denkpatronen die vooral in de rechter hersenhelft plaatsvinden. De rechter hersenhelft staat voor in-het-hier-en -nu leven waardoor we connectie maken met de helende activiteit. Hoe meer we dat doen, hoe meer we kunnen loskomen van vastgeroeste geblokkeerde verstarring in ons lichaam en onze overtuigingen.


Het verleden, wat we beleefd hebben in de baarmoeder en als klein kind, is heel bepalend voor de latere manier van denken en handelen. 

Jeru Kabbal zei dat, onze bio computer op vierjarige leeftijd volledig geprogrammeerd is. dat houdt in dat we vanaf vier jaar weinig of geen nieuwe leefmethodes aanleren en dus blijven steken in kindpatronen. Die zijn natuurlijk vermomd en verborgen voor onszelf. Je zou het kunnen zien als een computer waar windows op draait (dit is dan het geprogrammeerde kind van vier jaar). Alles wat je daarna meemaakt wordt in het programma geschreven maar de basis software verandert niet, tenzij we een volledig nieuw besturingssysteem installeren. Dat is nu de bedoeling van de Detox Mayr kuur; "herstellen en deprogrammeren van nutteloze software besturingen die verhinderen dat we leven zoals we dat echt willen".

Deze detoxkuur is een perfecte lichamelijke, emotionele en mentale ‘reset’.
Je verblijft best in het centrum tijdens deze Detox Mayr kuur. Zo kan je je helemaal concentreren op het kuurproces en het maximum halen uit je kuur.

Tijdens de detox Mayrkuur laat je je spijsvertering zo goed mogelijk tot rust komen waardoor reinigingsprocessen op gang kunnen komen. Zo spoel je de darm elke ochtend met een isotone oplossing magnesiiumsufaat en kauw je op alles wat je eet minstens 50 keer. Je drinkt heel veel water, thee, bouillon en basenpoeder. Je beweegt minstens één uur per dag. Op die manier kunnen we in eerste instantie ons spijsverteringsstelsel reinigen.

door vasten je binnenkant opschonenDit is het resultaat van je detox Mayr vastenkuur

Als je dit proces alleen moet doorlopen is het bijna onmogelijk om dat efficiënt en succesvol te doen. Bij de detox Mayrvastenkuur wordt je 24 uur begeleid door experten die zelf het proces ettelijke malen doorlopen hebben. Zij ondersteunen en begeleiden je door de moeilijkste momenten, waardoor je snel beterschap en verlichting voelt.  

Je doet de kuur samen met maximaal zes deelnemers. Zo wordt je heel persoonlijk en individueel begeleid.

HEB JE TWIJFELS of VRAGEN OVER de DETOX MAYRVASTENKUREN BEL OF MAIL MIJ
ignace@thecompanion.be
0495/262586

Getuigenis over vasten en kuren

Miriana:

Na jaren van overgewicht, stress, netelroos en verschillende vage klachten zoals vermoeidheid, vertelde een vriendin over haar Mayr-kuur bij The Companion. Zonder haar aanmoediging had ik het waarschijnlijk nog altijd niet gedurfd… Niet zozeer omwille van het (bijna) niet eten, want ik ben al fan van ‘intermittent fasting’, maar door de ‘enge’ dingen die ook op het programma stonden: buikmassage (zou dat pijn doen? Zouden er niet teveel super privé zaken naar boven komen?), bewegingstherapie (zou ik me niet weergaloos belachelijk maken?) en het ergste van al: een hydrocolon of darmspoeling (en wat met mijn waardigheid, dat ik wildvreemden zo’n intieme handeling zou laten uitvoeren?!). 

Wel, het viel allemaal ongelooflijk mee, en dan nog die darmspoeling het meest van al. Je hebt eigenlijk niet de tijd om stil te staan bij het licht gênante van de situatie, vooral door de zachte, open en no-nonsense aanpak van Ignace en Vera. En omdat je buik wordt losgemasseerd, en Ignace, met een verbazingwekkende intuïtie, en op een heel respectvolle, vriendelijke manier vragen begint te stellen, die soms heel diepe emoties naar boven doen komen, zodat de detox zowel fysiek als emotioneel gebeurt. Een letterlijke en figuurlijke verlichting…

De kuurweek was heel snel voorbij, ook door de aangename sfeer en omgeving, en de heel gevarieerde therapeutische activiteiten. Na nog een week thuis kuren was ik in totaal 7 kilo kwijt, maar dat woog eigenlijk niet op tegen het innerlijk lichte gevoel! 
Eigenlijk is deze hele kuur van A tot Z een absolute aanrader!


WAT IS ER IN DE KUURPRIJS INBEGREPEN? 

KOSTPRIJS    1497€ (1737€ met overnachten).
overnachtingen (240€) in éénpersoonskamer. 

DATA 

- van zaterdagavond 29 april tot vrijdagnamiddag 5 mei 2023.
- van zaterdagavond 13 mei tot vrijdagnamiddag 19 mei 2023.
 

Kuurdagen van maandag tot vrijdag telkens van 9.00 tot 18.00 uur.

Klik hier voor onze inschrijvingsvoorwaarden

Detox Mayrvastenkuur 2023
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Detox Mayrvastenkuur 2023

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x