De detox Mayr herhalings vasten kuur in 2022

Eén kuur is het begin van je reinigingsproces, regelmatig kuren is noodzakelijk om je zelfgenezend vermogen op te bouwen en gezond te blijven. De teamleden van The Companion kuren iedere zes maanden.

Door het leven sluipen er altijd weer gewoontes binnen die niet zo goed zijn voor ons lichaam.  We geraken de focus kwijt en door omstandigheden verliezen we de moed om op een gezonde manier verder te doen. Ondertussen geraakt je Interstitium of Bio Basis Regulatiesysteem langzaam vervuild en je cellen kunnen het daardoor moeilijk krijgen om goed te functioneren.

Elk jaar woorden we uitgenodigd om mee met de natuur te reinigen. De overtollige afvalstoffen die elke keer weer opgestapeld worden, samen met de emotionele uitdagingen van het leven, nodigen ons uit om terug stil te staan met wat er nu is. Elke kuur is nieuw en elke kuur brengt andere zaken naar boven. Dat is het wonder van het leven dat eindeloze verwondering is.  Door ons lichaam steeds weer centraal te stellen en toe te laten ons te corrigeren krijgen we er een liefdevolle, vriendelijke en milde connectie mee.

Heerlijk, verfrissend, vernieuwend!

verfrissend vasten voor heling

Elk jaar vasten voor blijvende heling 

Het vasten is elke keer een keuze om meer van onze oorspronkelijke pure kern naar boven te laten komen. Het is kiezen voor je diepste verlangen naar zielsvervulling en diepgang.

Ignace en zijn team geven je diepgaande buikmassages en loodsen je door het kuurproces. Elke namiddag zijn er sessies om betere connectie te krijgen met ons innerlijk kind, de andere en onze ziel. Het komt er op neer dat we leren om beide hersenhelften in balans te brengen.

Jill Bolte Taylor legt duidelijk uit wat het verschil is tussen beide hersenhelften en hoe we die in balans brengen

Het verleden, wat we beleefd hebben in de baarmoeder en als klein kind, is heel bepalend voor de latere manier van denken en handelen. 

Jeru Kabbal zei dat, onze bio computer op vierjarige leeftijd volledig geprogrammeerd is. dat houdt in dat we vanaf vier jaar weinig of geen nieuwe leefmethodes aanleren en dus blijven steken in kindpatronen. Die zijn natuurlijk vermomd en verborgen voor onszelf. Je zou het kunnen zien als een computer waar windows op draait (dit is dan het geprogrammeerde kind van vier jaar). Alles wat je daarna meemaakt wordt in het programma geschreven maar de basis software verandert niet, tenzij we een volledig nieuw besturingssysteem installeren. Dat is nu de bedoeling van de Detox Mayr kuur; "herstellen en deprogrammeren van nutteloze software besturingen die verhinderen dat we leven zoals we dat echt willen".

Darmspoelingen kunnen apart aangevraagd worden en zijn een must om de reinigingskuur te ondersteunen.

Deze Detox Mayr herhalings vasten kuur is enkel voor mensen die al gekuurd hebben in The Companion.


vasten is als een nieuwe ochtend voor je lichaam

INBEGREPEN in de vastenkuur:

KOSTPRIJS   997 € voor de volle vijf dagen van 9.00 tot 18.00 uur.
Overnachten in het centrum niet inbegrepen. Komt op 40€ pppn.

DATA: 


van zondagavond 29 mei tot vrijdagnamiddag 3 juni 2022
van zondagavond 25 september tot vrijdagnamiddag 30 september 2022

Na vijf dagen kan je op eigen kracht nog enkele dagen nakuren of aan je opbouw beginnen.
Klik hier voor onze inschrijvingsvoorwaarden

De detox Mayr herhalings vasten kuur in  2022
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
De detox Mayr herhalings vasten kuur in  2022

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x