Body & Soul in motion

Hallo,

Ik ben Vera, 20 jaar geleden kreeg ik te horen dat ik nog 2 jaar te leven had.  Ik heb toen gekozen om me niet te laten behandelen door de reguliere geneeskunde.
Nu leef ik meer dan ooit.


Luisteren naar mijn lichaam heeft me niet alleen gered, maar biedt me nu een kwaliteitsvol leven.
DAAROM...BODY & SOUL in MOTION een ervaring van hart en ziel tot uitdrukking gebracht door je lichaam.

Soul in motion is het water terug doen vloeien in ons lichaam

Body &Soul in motion

Een van de basismethodes die ik gebruik komt uit de Continuum wereld. De video hieronder is van Volker Moritz en introduceert je in deze wereld.

Ons lichaam bestaat voor 70% uit water. Als dat water terug kan stromen en helder is verkeren we in een optimale gezondheidstoestand. Daarom past deze methode zo goed bij een Detox Mayrkuur

Deze workshops zijn voor iedereen die in beweging wil komen.  Beweging die ontstaat door je hart en geest te verbinden met je lichaam.  Ons lichaam is de perfecte gids naar intensieve levenskracht en vreugde.  Oude ideeën en vastgeroeste patronen worden ontbonden. We ervaren opening en vernieuwing.


Ik begeleid je stap voor stap.
Ik begeleid je totdat je vertrouwen voelt om je controle los te laten.
Een vrij lichaam is pure verwondering.

Ik nodig je uit op een gratis proefavond of ochtend.
Geef het een kans...
Het doet zo'n deugd...

Soul in motion dat wil ik zijn en overbrengen

JE KAN EEN PROEFLES GRATIS VOLGEN OP WOENSDAGAVOND OM 20.00 UUR tot 21.30 UUR of DONDERDAGOCHTEND van 10.00 tot 11.30 uur.


BIJDRAGE: €17 per sessie €150 voor 10 sessies

klik hier voor de inschrijvingsvoorwaarden

Getuigenis:

ik ben al heel lang op zoek naar een manier om zonder al te veel inspanning mijn lichaam beter te voelen en er meer contact mee te hebben. Toen ik de eerste keer bij Vera bewoog, viel ik van de ene verbazing in de andere. Hoe ze het doet weet ik niet maar ik ervaarde mijzelf als één geheel, elke keer ze iets aangaf kon ik dat ook beleven en voelen in mijn lichaam.  Ik kon ervaren wat er allemaal in mijn lichaam gebeurt en voelde me meer en meer in connectie komen met mijzelf. Dat was een zalig gevoel dat ik niet meer gekend heb sinds mijn kindertijd. Alles leek opeens zoveel eenvoudiger en vanzelfsprekend.  Best confronterend dat ik zo oud (67) moest worden om dat opnieuw te ontdekken. Nu ben ik wel intens gelukkig dat ik het gevonden heb.
Body & Soul in motion kan niet beter verwoord worden...
Dank je wel Vera!

Body & Soul in motion
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Body & Soul in motion

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x