De Detox Mayr herhalingskuur

De Detox Mayr herhalingskuur is onze kuur van slechts vijf dagen voor mensen die hun gezondheid en vitaliteit na de Detox Mayr basiskuur verder en verder willen uitbouwen.

WAAROM EEN DETOX MAYR HERHALINGSKUUR?

Volledig opschonen lukt de meeste mensen doorgaans niet in één kuur. Na de Detox Mayr basiskuur kun je blijvende impulsen geven aan je vitaliteit en gezondheid door onze korte herhalingskuur bij te wonen.

Voor wie?

Voor mensen die onze Detox Mayr basiskuur hebben gevolgd.

Ons belangrijkste doel

Met de Detox Mayr Herhalingskuur willen we je bovenal helpen de gezonde routine die je met eerdere vastenkuren hebt opgedaan, vast te houden of verder uit te bouwen. Dat is mogelijk in vijf dagen omdat je al ervaring hebt en omdat je samen bent met andere mensen die het proces al eerder hebben meegemaakt. De herhalingskuren worden over het algemeen als zeer ondersteunend en inspirerend ervaren.

Na één of meerdere kuren bereiken mensen doorgaans een zodanig gezond evenwicht dat ze moeiteloos uitkomen met twee maaltijden per dag en dat intermitterend vasten daarmee een makkelijke en natuurlijke leefwijze wordt.

Community

Wanneer je deelneemt aan onze basis-of herhalingskuur word je automatisch deel van onze community van mensen die zichzelf en elkaar inspireren en steeds vertrouwder maken met natuurgeneeskundige principes zoals vasten, ademen, rust, beweging en moeiteloos leven. Voel je welkom.

Hoe verloopt die herhalingskuur?

De Detox Mayrkuur van vijf dagen, waarbij je telkens in het centrum verblijft van 9.00 uur tot 18.00 uur. De maandag en dinsdag zijn er buikmassages door Ignace is zijn team tijdens de voormiddag en intuïtief bewegen. Na de middag is er een support programma van 15.00 uur tot 18.00 uur. Op woensdag is er een rustdag, waar er ruimte is voor andere therapieën, zoals massages, colonhydrotherapie of atlas massages. Op donderdag en vrijdag zijn er terug buikmassages en intuïtief beweegsessies. Vrijdagnamiddag sluiten we af.

Prijs voor deze vijfdaags Detox Mayr herhalingskuur is 797€
De Detox Mayr  herhalingskuur

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x