Een abonnement op energie!

Om over energie te beschikken, heeft ons lichaam een sterk hart, een sterke zuurstofpomp, nodig. Om de hartspier veilig en efficiënt te kunnen ontwikkelen, moeten we echter stapsgewijs te werk gaan. Anders lopen we het risico dat we haar overbelasten of onvoldoende prikkelen. In de twee gevallen geven we de beweging voortijdig op.

Een SportMed fitheidstest bepaalt de precieze intensiteit van beweging die je hart nodig heeft om zich te ontwikkelen. Je voelt dat je weer over meer energie beschikt en dat motiveert je om door te gaan!

EEN JAAR FIT! biedt je de mogelijkheid om je fitheid op te bouwen tot een niveau dat je gezondheid actief ondersteunt. Meer energie; minder stress; meer levenslust en minder ziekte - dat zijn de vruchten die je daarbij kan plukken!


Elke test bestaat uit een intakegesprek; een meting van je lichaamssamenstelling; een fietstest; een bespreking van de resultaten; een beweegprogramma (voor drie maanden); tussentijdse telefonische coaching. Om de drie maanden volgt een hertest.

 

 

 

Schrijf je hieronder in!

 

Een abonnement op energie!
  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Een abonnement op energie!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x