De Detox Mayr vastenkuur

Vasten doet ons altijd een beetje verkrampen binnenin. Vroeger moesten we vasten voor spirituele doeleinden en iedereen probeerde zich er zo snel mogelijk van af te maken. Terecht, want vasten onder dwang is een straf, een foltering. Het vasten, om je  leven te verbeteren, kan pure vreugde en herstel zijn. Je geniet daarna dubbel zo veel van je scherpere zintuigen en intenser lichaamsgevoel.

Wij hebben een methode ontwikkeld op basis van de inzichten van Dr. FX. Mayr waardoor het vasten heel toegankelijk wordt, zelfs aangenaam is en waarbij je een optimale emotionele reset krijgt zonder therapeutische gesprekken etc.

Het belangrijkste in ons leven is dat we gelukkig zijn en datgene kunnen doen waarvoor we hier op de wereld zijn. Opvoeding en andere levensomstandigheden kunnen ons uit ons evenwicht brengen. Hoe meer we uit balans zijn, hoe groter de kans dat ziekte of lijden op dat moment ons leven gaat bepalen. Ons zelfgenezend vermogen is niet sterk genoeg meer om te herstellen. 

Vasten doe je voor je lichaam...

Tijdens onze DETOX MAYR KUUR staat jouw lichaam en jouw zelfgenezend vermogen centraal. Samen proberen we alles op te ruimen wat voor jou overbodig is en nutteloos.

Tijdens deze Mayrkuur eten we strikt ontstekingswerend. Je krijgt dagelijks een buikmassage die jouw lichaam vrij maakt van blokkades waardoor heling en herstel mogelijk zijn.

Er is gedurende deze kuur aandacht voor de vijf pijlers van het zelfgenezend vermogen: lichaam, gevoelens, denken, relaties en ziel/geest.

Deze detoxkuur is een perfecte lichamelijke, emotionele en mentale ‘reset’.
Je verblijft best in het centrum tijdens deze Detox Mayr kuur. Zo kan je je helemaal concentreren op het kuurproces en het maximum halen uit je kuur.

vasten kan dit tot gevolg hebben

Dit is het resultaat van je detox Mayr vastenkuurGetuigenis over vasten en kuren

Miriana:

Na jaren van overgewicht, stress, netelroos en verschillende vage klachten zoals vermoeidheid, vertelde een vriendin over haar Mayr-kuur bij The Companion. Zonder haar aanmoediging had ik het waarschijnlijk nog altijd niet gedurfd… Niet zozeer omwille van het (bijna) niet eten, want ik ben al fan van ‘intermittent fasting’, maar door de ‘enge’ dingen die ook op het programma stonden: buikmassage (zou dat pijn doen? Zouden er niet teveel super privé zaken naar boven komen?), bewegingstherapie (zou ik me niet weergaloos belachelijk maken?) en het ergste van al: een hydrocolon of darmspoeling (en wat met mijn waardigheid, dat ik wildvreemden zo’n intieme handeling zou laten uitvoeren?!). 

Wel, het viel allemaal ongelooflijk mee, en dan nog die darmspoeling het meest van al. Je hebt eigenlijk niet de tijd om stil te staan bij het licht gênante van de situatie, vooral door de zachte, open en no-nonsense aanpak van Ignace en Vera. En omdat je buik wordt losgemasseerd, en Ignace, met een verbazingwekkende intuïtie, en op een heel respectvolle, vriendelijke manier vragen begint te stellen, die soms heel diepe emoties naar boven doen komen, zodat de detox zowel fysiek als emotioneel gebeurt. Een letterlijke en figuurlijke verlichting…

De kuurweek was heel snel voorbij, ook door de aangename sfeer en omgeving, en de heel gevarieerde therapeutische activiteiten. Na nog een week thuis kuren was ik in totaal 7 kilo kwijt, maar dat woog eigenlijk niet op tegen het innerlijk lichte gevoel! 
Eigenlijk is deze hele kuur van A tot Z een absolute aanrader!


WAT IS ER IN DE KUURPRIJS INBEGREPEN? 

 • dagelijks Intuïtief beweegsessies en fascia release sessies
 • 5 kuurdagen van 9.00 tot 18.00 uur in het centrum
 • vier dagen buikmassages door Ignace en zijn team.
 • anti ontsteking kuurmaaltijden, thee, bouillon
 • mindfull eating sessies
 • Relaxatie- en ontspanningsoefeningen
 • sauna 
 • zwembad  
 • 1 hoge darmspoeling
 • kuursupplementen (Engels zout, Basenpoeder,  Spirulina, Metarelax)
 • atlasmassageKOSTPRIJS    1497€ (1737€ zonder overnachten).
overnachtingen (280€) in centrum inbegrepen. 

DATA 
- van zaterdagavond 29 april tot vrijdagnamiddag 5 mei 2023.
- van zaterdagavond 13 mei tot vrijdagnamiddag 19 mei 2023.

 

Kuurdagen zijn van maandag tot vrijdag telkens van 9.00 tot 18.00 uur

Klik hier voor onze inschrijvingsvoorwaarden


De Detox Mayr vastenkuur

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x