De Detox Mayr herhalings vastenkuur

Eén kuur is het begin van je reinigingsproces, regelmatig kuren is noodzakelijk om je zelfgenezend vermogen op te bouwen en gezond te blijven. De teamleden van The Companion kuren iedere zes maanden.

Door het leven sluipen er altijd weer gewoontes binnen die niet zo goed zijn voor ons lichaam.  We geraken de focus kwijt en door omstandigheden verliezen we de moed om op een gezonde manier verder te doen. Ondertussen geraakt je Interstitium of Bio Basis Regulatiesysteem langzaam vervuild en je cellen kunnen het daardoor moeilijk krijgen om goed te functioneren.

Elk jaar woorden we uitgenodigd om mee met de natuur te reinigen. De overtollige afvalstoffen die elke keer weer opgestapeld worden, samen met de emotionele uitdagingen van het leven, nodigen ons uit om terug stil te staan met wat er nu is. Elke kuur is nieuw en elke kuur brengt andere zaken naar boven. Dat is het wonder van het leven dat eindeloze verwondering is.  Door ons lichaam steeds weer centraal te stellen en toe te laten ons te corrigeren krijgen we er een liefdevolle, vriendelijke en milde connectie mee.

Heerlijk, verfrissend, vernieuwend!

zo fris ben je na vasten

Elk jaar vasten voor blijvende heling 

Het vasten is elke keer een keuze om meer van onze oorspronkelijke pure kern naar boven te laten komen. Het is kiezen voor je diepste verlangen naar zielsvervulling en diepgang.

Ignace en zijn team geven je diepgaande buikmassages en loodsen je door het kuurproces. Elke namiddag zijn er sessies om betere connectie te krijgen met ons innerlijk kind, de andere en onze ziel. Het komt er op neer dat we leren om beide hersenhelften in balans te brengen.


Jill Bolte Taylor legt duidelijk uit wat het verschil is tussen beide hersenhelften en hoe we die in balans brengen


Deze Detox Mayr herhalings vasten kuur is enkel voor mensen die al gekuurd hebben in The Companion.


het licht schijnt terug na het vasten

INBEGREPEN

KOSTPRIJS   997 € voor de volle vijf dagen van 9.00 tot 18.00 uur.
Overnachten in het centrum niet inbegrepen. Komt op 40€ pppn.

DATA: 

van zondagavond 27  februari tot vrijdagnamiddag 4 maart 2022.
van zondagavond 10 april tot vrijdagnamiddag 15 april 2022.
van zondagavond 29 mei tot vrijdagnamiddag 3 juni 2022.

Na vijf dagen kan je op eigen kracht nog enkele dagen nakuren of aan je opbouw beginnen.

Klik hier voor onze inschrijvingsvoorwaarden


De Detox Mayr  herhalings vastenkuur

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x