Detox III - De herhalingskuur

Detox III - De herhalingskuur

Detox III is onze herhalingskuur van slechts drie dagen voor mensen die hun gezondheid en vitaliteit na de verdiepingskuur verder en verder willen uitbouwen.

WAAROM EEN HERHALINGSKUUR?

Volledig opschonen lukt de meeste mensen doorgaans niet in één kuur. Na de basis- en/of verdiepingskuur kun je blijvende impulsen geven aan je vitaliteit en gezondheid door onze korte herhalingskuur bij te wonen (of onze speciale kuur Leven van het Licht).

Voor wie?

Voor mensen die onze verdiepingskuur hebben gevolgd.

Ons belangrijkste doel

Met de Herhalingskuur willen we je bovenal helpen de gezonde routine die je met eerdere vastenkuren hebt opgedaan, vast te houden of verder uit te bouwen. Dat is mogelijk in drie dagen omdat je al ervaring hebt en omdat je samen bent met andere mensen die het proces al eerder hebben meegemaakt. De herhalingskuren worden over het algemeen als zeer ondersteunend en inspirerend ervaren.

Na één of meerdere kuren bereiken mensen doorgaans een zodanig gezond evenwicht dat ze moeiteloos uitkomen met twee maaltijden per dag en dat intermitterend vasten daarmee een makkelijke en natuurlijke leefwijze wordt.

Community

Wanneer je deelneemt aan onze basis-, verdiepings- of herhalingskuur word je automatisch deel van onze community van mensen die zichzelf en elkaar inspireren en steeds vertrouwder maken met natuurgeneeskundige principes zoals vasten, ademen, rust, beweging en moeiteloos leven. Voel je welkom.

WIL JE MEEDOEN?

  • Stuur dan vrijblijvend een mail naar ignace@thecompanion.be
  • Vermeld daarin je NAAM en TELEFOONNUMNMER.
  • Gebruik als onderwerpregel van je mail alleen deze woorden: INTERESSE HERHALINGSKUUR.
  • Wij plannen dan een intake Skype-call/telefoongesprek om nader met je af te stemmen.
Detox III - De herhalingskuur

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x