Laaggradige ontsteking...oorzaak van alle chronische ziektes

Laaggradige ontsteking is een ontsteking die op de achtergrond aanwezig is en zich tussen de cellen van ons lichaam nestelt.  De ontsteking ontregelt het Bio Basis Regulatiesysteem, ook wel het Interstitium genoemd,  dat is de extracellulaire ruimte die instaat voor de voeding en kwaliteit van al onze cellen.  Een rustig en sterk Bio Basis Regulatiesysteem zorgt voor een goeie weerstand en voldoende energie, een vervuild en beladen Bio Basis Regulatiesysteem is de oorzaak van alle chronische kwalen, van hoge bloeddruk tot chronische vermoeidheid, ernstige Covid bijwerkingen en kanker. 

De acute ontsteking (griep, longontsteking, Covid-19…) die we allemaal kennen speelt zich af in de cellen en veroorzaakt daar reacties die zichtbaar zijn op RX foto’s en in het bloed.

Hoe meer we acute ontstekingen onderdrukken met koortswerende middelen en antibiotica, hoe hoger de laaggradige ontsteking wordt.  De westerse voeding die rijk is aan granen, zuivel en suiker zorgt ervoor dat je lichaam de laaggradige ontsteking niet meer aankan. 

bij ontsteking deze pillen nemen

Noch in bloedonderzoeken, noch op RX foto's of andere onderzoeken is de laaggradige ontsteking te zien en zijn er geen duidelijke afwijkingen te vinden. 

Waarom is laaggradige ontsteking zo belangrijk?

Laaggradige ontsteking

De laaggradige ontsteking verzwakt je immuunsysteem en zorgt ervoor dat gezonde herstelprocessen in het lichaam stroef en moeizaam verlopen. 

Daardoor is het de veroorzaker van nagenoeg alle moderne kwalen, van allergie, hoge bloeddruk, moeheid tot kanker en reuma.

Tijdens een anti-inflammatoir dieet vermijd je alle voeding die je immuunsysteem belasten en ziekte veroorzaken. Een Detox Mayr vastenkuur is de snelste manier om de laaggradige ontsteking niet alleen in de darm maar ook in je lichaam te doen dalen.  Vandaar de goeie resultaten bij alle chronische aandoeningen.

Zo kan je je lichaam als het ware resetten en je gezondheid zelf managen en in balans houden.

Verder krijg je op deze site voedingstabellen wat wel en niet mag en ook enkele basisrecepten.Laaggradige ontsteking...oorzaak van alle chronische ziektes

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x