Continuum workshop met Volker Moritz

Ontdek je vloeibare 

lichamelijke stilte… 


Continuum ademhaling, klank en beweging

In The Companion met Volker Moritz

Van vrijdag 9 tot zondag 11 Oktober 2020 (dagelijks van 10-17 uur)

Body, soul & mind center ’The Companion’, Blakstraat 53, 3020 Herent, Belgium

Als we terugkeren naar onze oorsprong in de oceaan van water, ontdekken we een ongelooflijke wereld van diepe stilte. Tegelijkertijd beweegt en stroomt alles in een perfecte oorspronkelijke, innerlijke orde op zijn eigen specifieke ritme.

In Continuum gebruiken we speciale ademhalingen en klanken om contact te maken met dit eigen specifieke ritme, dat herstelt en evenwicht brengt door de pulsaties en bewegingen van je oorspronkelijke, vloeide lichaam. Het lichaam vindt zijn oorspronkelijk innerlijk ritme terug, wat een direct voelbaar ontspannen, diep effect geeft.

Deze workshop is voor iedereen die op een verfrissend nieuwe manier zijn lichaam wil herontdekken, los van je patronen en ideeën over bewegingen. Je komt in verbinding met de verbazende wijsheid van je eigen lichaam. Er is geen voorafgaande ervaring in Continuum noodzakelijk. De workshop zal in het Nederlands zijn.

Prijs: € 367 (lunch, thee en fruit inbegrepen). Je kan ook overnachten in het centrum voor €100 extra (2 x overnachten, 2 x ontbijt en 2 x avondmaal inbegrepen).
De maaltijden zijn vegetarisch en biologisch.


Volker Moritz (geboren 1971, Zuid-Afrika) werkt als psycholoog, seksuoloog en met lichaamswerk in zijn praktijk in Amsterdam. Hij werd door Emilie Conrad als Continuum leraar geautoriseerd, en is tot nu toe de enige Continuum leraar en Wellsprings Practitioner in Nederland. Hij geeft wereldwijd workshops op zijn eigen natuurlijke en diepe wijze.

Voor meer info en videos: www.volkermoritz.com


 


Continuum workshop met Volker Moritz

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x