Past Reality Integration

Je start met een Past Reality Integration (PRI®) therapie traject wanneer je toe bent aan een volgende stap. Je wil verandering. Je bent bereid om naar jezelf te kijken. Je wil begrijpen wat er precies moeilijk loopt en waar de wortels zitten van jouw probleem. Je voelt het verlangen om oude pijnlijke stukken los te laten door ze eerst onder ogen te zien. 

Je gelooft dat het kan helpen als er iemand naast je staat die jou met meedogenloze compassie de spiegel voorhoudt. Iemand die jou de hoop kan teruggeven. Iemand die op een creatieve manier de weg kan helpen zoeken en die je aanmoedigt de volgende stap te zetten. Iemand die in jou gelooft. Iemand die jouw schoonheid kan zien. Iemand die uit haar eigen moedige ervaring weet dat je niets te verliezen hebt. 

Samen met Ulla maak je een nieuw verhaal. Je bent niet langer slachtoffer van een oud verleden maar een actieve speler in je huidige leven. Je krijgt het instrument in handen waarmee je alles kan veranderen.

Intake 90 minuten: €65
opvolgsessie 60 minuten: €65

Een PRI therapietraject vraagt een meer intensief en langdurig engagement. Wanneer de focus ligt op meer helderheid rond jouw probleem of verlangen volstaan een 6 à 10tal tweewekelijkse sessies. Dit naast de oefeningen die je leert integreren in jouw dagelijkse context. Wanneer je echter de methode op een dieper niveau wil ervaren reken je best op een 25 à 30 tal sessies. Op dat moment beheers je de methode voldoende zodat je zelfstandig aan de slag kan met eender welke veranderingswens er nog rest. 

Ulla Adriaensens (1979) is mama van twee kids. Na haar studie sociale agogiek werkte ze 10 jaar in een therapeutische setting. Nadat ze zichzelf was kwijtgeraakt in de veelheid van verwachtingen en rollen werd ze genoodzaakt op zoek te gaan. Ulla ontdekte aan den lijve wat de innovatieve PRI® methode in combinatie met werken aan haar gezondheid door middel van vastenkuren, beweging en aangepaste voeding opleverde. (Ervarings)deskundigheid die ze op haar eigen verhelderende en warme manier graag inzet in het begeleiden van cliënten in The Companion. Met Ulla in huis zijn we de eerste groepspraktijk in België met een PRI® therapeute (i.o.) aan boord.

Contact
ulla@atelier-u.be
Ulla Adriaensens 0495 46 79 00

Past Reality Integration

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x