Je levensdoel verwezenlijken en je gezondheid optimaliseren? Boek een sessie...


Vanaf oktober 2022 neem ik minimum drie maand een sabbat periode voor bezinning en herbronning. Die periode zou nog verlengd kunnen worden tot eind april 2023.  


Na 35 jaar als arts gewerkt te hebben, heb ik besloten mijn energie en intelligentie te gebruiken om gezondheid te bevorderen.
Naast de studies geneeskunde werd ik opgeleid als Mayrarts, Applied Kinesioloog, Traumaverwerkingstherapeut  (volgens Fr. Ruppert), atlascorrectietherapeut, Mindfulness trainer en Circling practitioner.
Je gezondheid wordt door je darmen bepaald!
Het is mijn doel om je gezondheid aan te pakken bij de wortel en dat is je vertering. Je kan die vergelijken met een centrale verwarmingsketel. Als die niet onderhouden wordt zal het rendement verminderen, minder energie en warmte geproduceerd worden en je huis verloederen. Zo gaat het ook met je vertering en je darm. Slechte voeding, antibiotica en andere medicijnen veroorzaken chronische beschadiging van je flora, darmwand en transit waardoor meer kans op laaggradige ontsteking en chronische ziektes, vermoeidheid en verminderde kwaliteit van leven.


specialist in je gezondheid herstel

Met natuurlijke methodes, voedingsadvies en gericht uitgezochte supplementen kan er snel verbetering komen.

Investeer in je gezondheid, als je niet wil betalen voor je ziekte...

    - Intakeconsult 90 min: €150

Ik verken tijdens het intake consult al de beschadigingen die je in de loop van je leven opgelopen hebt.  Ik geef je inzicht waar/waardoor het bij jou kan fout gelopen zijn en wat de impact daarvan is. Ik zoek met kinesiologische testen en mijn intuïtie de zwaktes in je lichaam op en kijk met welke voeding en/of supplementen die zwaktes het snelst kunnen verbeteren. Ik geef je een planning (die je op je eigen tempo kan afwerken) wat er nodig is om je leven bijzonder en gezond te houden

    - Opvolgconsult 60 min: € 120


Tijdens het opvolg consult wordt de progressie nagekeken die je gemaakt hebt en wordt gekeken wat de volgende stap is in je gezondheidstraject.
Een opvolgconsult kan ook dienen om na enkele maanden te kijken waar je staat en hoe je je gezondheid terug kan bijsturen.
Bij nieuwe klachten of moeilijkheden kan ook een opvolgconsult geboekt worden op voorwaarde dat je eerder een intake kreeg.
Individuele begeleiding van een Detox Mayrkuur en buikmassages kunnen tijdens deze consulten.

Als je dieper wil ingaan op thema's in je leven die je belemmeren om te doen wat je eigenlijk wil kan je enkele sessies boeken. Ik heb een ruime ervaring in traumaverwerkingsmethode van Franz Ruppert, circling connectie, meditatieve helingssessies, kinddialoog volgens Jeru Kabbal en support programma's.

   - Dieptemassage van de atlas: 120€


Bij heel veel mensen met chronische klachten zit de atlas verkeerd en geblokkeerd. Dit geeft een waaier van klachten. Hoofdpijn, nekpijn CVS en fibromyalgie zijn enkele van de vervelende klachten. De atlas positie kan je niet op een MRI of RX bepalen en een chiropractor of osteopaat kan de atlas niet in de juiste positie brengen. Een dieptemassage van de atlas is volgens mij de enige methode die verlichting kan brengen en die ik enkel doe als je lichaam in balans is.


een atlasmassage is voor je gezondheid neen must


     - Een relatie reset als je vastgelopen bent in om het even welke relatie: 180€ (twee uur)

Ben je op een of andere manier vastgelopen in je relatie, dan kan een relatie reset de situatie vlot trekken vóór je de stekker helemaal moet uittrekken uit de relatie. Deze reset kan je doen voor elke relatie, kind-ouder, baas-werknemer, vriendschappelijke relatie, man-vrouw en andere intieme relaties.  In een aantal stappen ruimen we samen alle misverstanden op die door de sleur van het leven en door misverstanden tussen personen opgestapeld zijn en in de weg zitten om elkaar helder te begrijpen.  Eens dat je de stappen doorlopen hebt kan je zelf verder gaan en deze reset regelmatig toepassen.
Na de reset kan je opnieuw beginnen en je eigenheid beter bewaren in de relatie.

Deze reset kan ook helpen als je een relatie afsluit, zodat je alle opgestapelde frustraties niet naar een volgende relatie meeneemt.Ignace Van Eeckhout 0495 262586
ignace@thecompanion.be

Wij stellen geen diagnoses, optimaliseren van je gezondheid en herstel van je zelfgenezend vermogen is het doel.

Je levensdoel verwezenlijken en je gezondheid optimaliseren? Boek een sessie...

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x