Acupunctuur - TuiNa-massage

Acupunctuur - TuiNa-massage

Onze levenswijze is dikwijls zeer veeleisend, we leggen de lat hoog, ons lichaam raakt uitgeput met als gevolg uiteenlopende fysieke en psychische klachten. Acupunctuur is een natuurlijke en medicatievrije geneeswijze die ons lichaam de kans geeft zich terug te herstellen.

Als acupuncturiste ondersteun ik jouw lichaam in dit natuurlijk genezingsproces. Een behandelingsplan aangepast aan jouw klachten zorgt ervoor dat je je lichamelijk en mentaal sterker gaat voelen. En om tot een snellere verlichting van je klachten te komen is een combinatie van massage en acupunctuur mogelijk. 


Ik heb hele mooie resultaten bij hernia, sciatica, frozen shoulders, hoofdpijn, maagreflux, moe, futloos voelen, verplaatsende maar steeds aanwezige kwaaltjes,…

Ik heb speciale aandacht en interesse in de behandeling van psycho-emotionele klachten dmv acupunctuur . Als je je steeds gespannen en uitgeput voelt, dwangmatig  blijft malen in je hoofd, met onverwerkt verdiet zit, je last hebt van CVS of Burn-out…twijfel dan niet om een afspraak te maken.

Iedereen herinnert zich de tijd dat hij of zij pijn-en klachtenvrij was. Het lijkt eenverloren paradijs, nogthans is pijn geen onderdeel van een normaal verouderingsproces. 

Ik geloof in een pijnvrije en gezonde wereld waar iedereen respectvol een deel van zijn gezondheid zelf in handen kan nemen.

BEHANDELINGEN

Acupunctuur

Tijdens een eerste afspraak wordt je energetische balans opgemaakt. Je klachten worden hierdoor in de bredere fysieke en psychische context geplaatst. Je krijgt een acupunctuur behandeling aangepast aan je persoonlijke noden.

intake 90min - 70 euro
opvolgbehandelingen 60 min - 45 euro

Klassieke acupunctuur
Acupunctuur werkt op het herstellen van onevenwichten in het lichaam. In de eerste plaats wordt je fysieke klacht behandeld, waardoor pijn en ongemak snel verminderd. Maar aan de hand van de energetische balans kan ik zien wat de oorzaak is van je klacht, indien die niet wordt behandeld zullen je klachten telkens terugkomen.

bv. Moet jij je 'smorgens ook altijd in gang lopen, voelen je spieren stijf. Dan is het zeer waarschijnlijk dat je lever een extra ondersteuning nodig heeft.

Bu-ming acupunctuur
Voel je je niet meer verbonden met jezelf? Is het moeilijk je levenspad te volgen? Heb je wederkerige en veranderlijke pijnen zonder echte oorzaak?  Een behandeling met Bu-ming acupunctuur zorgt ervoor dat je je emotioneel en lichamelijk terug vrij voelt en in connectie met je diepere zelf.

Ideaal bij CVS, Burn-out, fybromialgie, depressie,...

Abdominale acupunctuur
Onze darmen zijn onze tweede hersenen, buiten de hersenen en het ruggenmerg bevatten ze de meeste neuronen in ons lichaam. Onze buik is een microsysteem, abdominale acupunctuur kan door de stimulatie van enkele punten in de buik pijn in het lichaam verminderen. Bovendien worden de naalden zeer oppervlakkig geplaatst, ideaal voor wie schrik heeft van naalden.
Abdominale acupunctuur werkt op fysieke pijnen zoals sciatica, frozen shoulder, artritis,... en herstelt ook de energiebalans in het lichaam.

TuiNa-massage

Een ontspannende en diepe massage op vastzittende spieren. Een sessie TuiNa-massage brengt het lichaam terug in balans  door qi (energie) en xue (bloed) te stimuleren. Vermindert pijn, knopen en stress, versterkt het immuunsysteem en verwijdert toxines. 

Zeer goed als voorbereiding en opvolging van de atlasbehandelling.

Massage : 60 min - 60 euro
30 min - 40 euro
massage + acupunctuur : 90 min - 105 euro


Cupping

Glazen of siliconen cups worden vacuum op de huid gezet. Dit trekt het bloed en toxines naar de huidoppervlakte. Zeer effectief bij hoest en pijnlijke, stijve ledematen.

intake :  90 min - 70 euro
opvolgbehandelingen : 30 min - 45 euro
aanvullende behandeling bij acupunctuur of TuiNa-massage +20 euro


Moxa

Moxa, bijvoetkruid, de hitte dringt diep in het lichaam door en vermindert er pijn en spanningen. Werkt zeer goed bij gebrek aan energie, burn-out en menopauze klachten. 

intake :  90 min - 70 euro
opvolgbehandelingen : 30 min - 45 euro
aanvullende behandeling bij acupunctuur of TuiNa-massage +20 euro


CONTACT

Reinhilde Terryn 0473 724 107
reinhilde.terryn@skynet.be

Acupunctuur - TuiNa-massage

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x