Met een vastenkuur op weg naar meer veerkracht

Waarom vasten? 

In onze consumptiemaatschappij eten we de hele tijd. Gevolg: afvalstoffen stapelen zich op en ouderdomsziektes steken steeds vroeger de kop op.

Jong dementie, jong Parkinson, ouderdomsdiabetes en kanker op jonge leeftijd, we zien het steeds meer.We worden dus wel allemaal ouder, maar het aantal jaren dat we chronisch ziek zijn, stijgt altijd maar. 

Vasten is wat écht helpt om gezond oud te worden!

Opgeladen batterijen

Vasten heeft ook effect op korte termijn: je wordt fitter, energieker en creatiever. Je ontwikkelt betere eetpatronen en je wordt ondernemender en geduldiger.

Na een vastenperiode heb je dat machtige gevoel dat je "batterijen opgeladen zijn", zoals na een deugddoende vakantieperiode. Maar waar je dat gevoel na een vakantie snel weer kwijt bent, hou je het na vasten wél lang vast.

En raak je toch weer vermoeid of ziek? Dan ervaar je dat niet langer als een probleem, maar als een crisis: je schakelt over op de aangeleerde vastenprincipes, overwint de crisis en komt er sterker uit, zonder medicijnen.

Het is onze missie om je weer veerkracht te geven en je spontane genezing te stimuleren.

Voorbereiding

Vasten is niet moeilijk, maar om te slagen moet je je wel laten begeleiden. Je mag er niet zomaar aan beginnen en een goede voorbereiding leidt tot het beste effect.

Ignace, kuurcoach en oprichter van The Companion, is al meer dan 35 jaar met dit proces bezig. Hij bestudeert het en probeert het uit.

Wij hebben het vasten op punt gezet, zodat het kort, aangenaam en efficiënt wordt.  

Verschillende formules

The Companion biedt verschillende vastenformules aan, met elk een eigen karakter. Elke formule begint met een gezondheidsconsult en je krijgt dagelijks een buikbehandeling.

 

Korte Kuur

Drie dagen begeleid kuren. Met ruimte voor meditatie en zelfzorg.

Programma en inschrijven

 

Fasting-circling

Vijf dagen begeleid kuren, gecombineerd met circling. Als je ook emotionele aspecten wil aanpakken. Gemengd Engels-Nederlands, dus ook heel geschikt voor internationaal publiek.

Programma en inschrijven

 

Voor ondernemers en leiders

Drie dagen kuren om vaardiger om te springen met spanning, stress en moeilijke situaties.

Programma en inschrijven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x