Activiteiten

In ontmoeting met je vrouw-zijn!

Tired of being 'one of the guys'? Doe jij je ook dikwijls sterk voor, terwijl je liever vanuit zachte openheid zou reageren? Heb je ook nood aan erkenning en herkenning van je diepe zelf, om van daaruit in je vrouwelijke kracht te staan? Kom dan naar onze WOMENgathering!

Connecting & Soul Cleaning

In ons DNA zit alle nodige kennis, wijsheid en potentieel opgeslagen dat we nodig hebben om ons levensdoel waar te maken. Echter, door onze opvoeding en de beslommeringen van elke dag zijn we vaak niet meer in staat of maken we geen tijd om daarnaar op zoek te gaan. Meestal weten we ook niet hoe ermee te beginnen.

Vastenkuur

Een vastenkuur van drie dagen kan je veerkracht enorm verbeteren.

Gezondheidsconsult

Begeleiding naar optimale veerkracht en gezondheid, via voeding en vertering, beweging en opruimen van mentale hindernissen.

Psychologie en coaching

Elke persoon heeft zijn eigen ontwikkeling, zijn eigen ritme en zijn eigen hindernissen. Psychologische begeleiding en coaching kan je helpen om de hindernissen te nemen en te ontwikkelen op je eigen ritme.

In de watten

Laat jezelf verwennen, met een schoonheidsbehandeling van onze schoonheidsspecialiste, voetreflexologe Marleen: huid- en gelaatsverzorging, massage, voetreflex.

Hatha Yoga

Hatha Yoga. Elke donderdag van 9u30 tot 11u00 voor alle niveau's. Door Toon Walgrave.

Gezonde voeding

Brandstof voor lichaam en geest: het verdeelpunt van orthomoleculaire voeding, de zelfoogstboerderij, lezingen en workshops...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Webdesign by